Få en tryggere søvn med en kugledyne

Få en tryggere søvn med en kugledyne

13. juli 2020 Slået fra Af Bounivers

Du har sikkert allerede hørt om kugledyner og deres gavnlige effekt hos folk med angst, depression og ADHD, der har brug for en særlig tryghed, når de skal sove. Dynernes kugler smyger sig rundt om kroppen og skaber et trygt univers, hvor man kan sove dybere i længere tid af gangen, og dynerne er en smart opfindelse, der skaber tryggere søvn for alle.

Det er dog en fejlagtig opfattelse, at kugledyner kun er til folk, der har mentale problemer at kæmpe med – for kugledynen kan også skabe meget bedre søvn for alle andre; søvnproblemer eller ej. Derfor er det bare med at investere i en kugledyne, så du kan sove tryggere.

Kugledynen har mange gavnlige effekter på din søvn

Selvom det kan virke mærkeligt at have en tungere dyne til at starte med, så er effekten af en kugledyne til at få øje på. Kugledynen skaber nemlig en større tryghedsfornemmelse, der gør det lettere at falde i søvn – og herudover øger den muligheden for længere perioder med dyb søvn, hvor kroppen virkelig kan restituere godt. Større tryghed skaber større ro i kroppen, og derfor er kugledynen også rigtig god til dig, der lider af søvnproblemer i perioder.

Der er efterhånden meget veldokumenterede, positive effekter ved en kugledyne, og derfor kan det anbefales langt de fleste at prøve en sådan dyne af. Ét af de gode mærker, hvis man leder efter en kugledyner er en HUGGED kugledyne, der er fyldt med kvalitet og gode søvnoplevelser.

Fjern de forstyrrende elementer i soveværelset

Udover investeringen i en kugledyne, så bør man også se på nogle af de forstyrrende elementer, der er i ethvert soveværelse, hvis man har problemer med at falde i søvn. Disse elementer kan være alt fra et tændt fjernsyn til et tikkende vækkeur, og herudover er særligt telefonen et stort problem i forbindelse med søvnen.

Din smartphone får notifikationer i alle døgnets 24 timer, og disse notifikationer påvirker faktisk din søvn, selvom du ikke bemærker det. Kroppen kan faktisk blive tvunget op af den dybe søvn til en let søvn i stedet, fordi den skal forholde sig til telefonens vibration, og det er med til at skabe afbrudte søvnforløb, der ikke er godt for hverken krop eller sjæl. Pak derfor telefonen væk og fjern nogle af de andre forstyrrende elementer i soveværelset, hvis du vil sove tryggere og bedre.