Familiehyggen forbedres med en god indretning

Familiehyggen forbedres med en god indretning

24. januar 2021 Slået fra Af Bounivers

Weekendhygge foregår i mange danske hjem som sofahygge i stuen. Med en skål chips, et godt program i tv og hele familien til stede, fejler hyggen næppe. Har man gæster kan det dog være svært at finde plads til alle, men det kan lade sig gøre.

Giv plads til hele familien

Den rette indretning er en indretning, hvor der er plads til alle, møblerne passer sammen, og rummet har en dynamik, som gør det overskueligt og afslappende at befinde sig i. Find en hjørnesofa til enhver smag, og udforsk, hvilken der passer bedst ind hjemme hos dig. En hjørnesofa kan give plads til flere personer i sofaen, hvis man er en stor familie eller har gæster. Hvis ikke man har en lang væg, som man kan stille en normal sofa op ad, er det praktiske ved hjørnesofaer jo netop, at de ”knækker”. Som alle andre sofaer, kan man finde hjørnesofaer i alverdens farver og tekstiler. Det svære er at kende sin egen smag, medmindre man selvfølgelig er meget stilbevidst. Gode ting at have med i overvejelserne er bl.a., om materialet skal være læder, tekstil eller noget helt tredje. Har man børn, kan det for eksempel være, læder er en bedre idé end tekstil, fordi det er lettere at fjerne pletter fra.

Personlighed i møblerne

Kan du ikke finde nogen hjørnesofa, der passer ind i din forestilling om, hvordan den og stuen skal se ud, kan man hos nogle forhandlere selv sammensætte sin sofa. Det overlader ansvaret til dig og kan hjælpe til med at gøre stuen til et mere personligt rum, fordi man ved, at man selv har sat præg på den. Det skal heller ikke sætte en stopper for dine drømme om en hjørnesofa, at dit stuerum har andre mål end de sædvanlige. Det er nemlig også muligt at købe spejlvendte og andre speciallavede modeller.