Find dine lagerlokaler

Find dine lagerlokaler

21. maj 2020 Slået fra Af Bounivers

Som virksomhed kan du løbe ind i pladsmangel, og det hele bliver en anelse problematisk. Du leder derfor efter lagerlokaler, hvor du kan have jeres lager opbevaret. I denne søgeproces gælder det om at have øjnene åbne og være fokuseret.

Trin for trin

  1. Til at starte med skal du sætte dig ned og finde ud af, hvilket behov virksomheden har for lagerlokaler og lagerplads. Her skal du både tænke omkring lagerstørrelse lige nu, men også ud i fremtiden.

  2. Hvor skal lagerlokalerne være placeret geografisk? Måske har I mulighed for at få lagerlokaler i nærheden af virksomheden. Når det kommer til placering, skal du tænke over, hvilken indflydelse placeringen kan have for dig og dine ansatte. Se eventuelt Ledige lagerlokaler i Aarhus.

  3. Tjek markedet ud for lagerlokaler. Du kan bl.a. se på Udlejning af lagerrum måske er dette noget for dig og din virksomhed.

  4. En eller flere fremvisninger er relevante inden, at du træffer en beslutning om, hvilke lagerlokaler du vælger, at I skal gå videre med. Ligeledes skal du huske på, at det første ikke altid er det bedste. Det kan derfor kræve, at du er ude og kigge på flere lagerlokaler inden, at du træffer den afgørende beslutning.

Hvis lokalerne er interessante til selve fremvisningen, kan du spørge ind til pris, istandsættelse og opsigelse.

  1. Når du har været ude og kigge på alle muligheder, så kommer beslutningen. Hvilket lagerlokale vælger du?

Afslutningsvis

For at afslutte søgeprocessen i jagten på de bedste lagerlokaler, vil det være godt, hvis du henvender dig til de andre lagerlokaleudlejer for at fortælle, at du har valgt at gå videre med nogle andre udlejningslokaler. Dette er især godt, hvis du har været i kontakt med folk, som skulle hjælpe dig med at finde de bedste lagerlokaler idet, at de har brugt en del ressourcer og kræfter på at hjælpe dig.