Flere virksomheder satser på måltidskasser

Flere virksomheder satser på måltidskasser

6. januar 2020 Slået fra Af Bounivers

Dette indlæg er sponsoreret af de samarbejdspartnere der linkes til.

Måltidskasser er blevet hamrende populært herhjemme inden for de seneste par år. Flere og flere danskere benytter sig af de mange danske virksomheder, som tilbyder de lækre måltidskasser. I takt med at efterspørgslen på måltidskasser er vokset helt enormt, er der også helt naturligt kommet mange nye forskellige udbydere af måltidskasser. Se en oversigt over måltidskasser her.

De forskellige leverandører af måltidskasser tilbyder hver især forskellige varianter af måltidskasser, og sammensætningen og tilberedningen varierer også meget. Eksempelvis får man 100 procent økologiske varer hvis man vælger en måltidskasse fra Aarstiderne, som i øvrigt var en af de første herhjemme, der begyndte at levere måltidskasser til de danske forbrugere. Også RetNemt var blandt de første herhjemme til at levere måltidskasser og her er der særligt fokus på at gøre det nemt for forbrugerne. Man finder også nogle af de billigste måltidskasser på markedet hos RetNemt.

Nogle af de nyeste spillere på markedet inden for måltidskasser er Simple Feast og Måltidsboxen. Førstnævnte har stor fokus på bæredygtighed og tilbyder primært plantebaseret og vegansk mad. Skuespilleren og komikeren Casper Christensen investerede desuden i Simple Feast for et par år siden, og har sammen med skuespilleren og influenceren Christiane Schaumburg Müller været ansigtet udadtil for Simple Feast.

Varianter af måltidskasser

Måltidskasserne spænder bredt i forhold til målgruppen. Det er nemlig muligt at bestille en måltidskasse selvom man bare er en enkelt person, og det er selvfølgelig også muligt at bestille en måltidskasse hvis man er en større familie eller gruppe. Alt efter behovet af antal måltidskasser i løbet af ugen, så er det også her muligt at tilpasse det efter eget ønske. Her er det muligt at få måltidskasser leveret 1 gang om ugen, men også helt op til 7 dage om ugen.

Gode råd omkring dit madbudget

Der findes rigtig mange gode råd online til hvordan man kan optimere ens madbudget, og sørge for at få fuld valuta for pengene. En af de gode råd som ofte går igen hos diverse eksperter er, at lave en madplan. Fordelen ved at lave en madplan er at man kan handle stort ind og derved spare penge. Men også muligheden for at opsøge tilbud hos diverse supermarkeder. Selvfølgelig bliver måltidskasserne også nævnt når man kigger på madbudgettet, og her er der både penge at spare og mulighed for mindske madspild. Der er flere gode råd at hente på Mandekogebogen.dk og man kan læse mere her.