Klar til bolig? Få styr på dokumenterne

Klar til bolig? Få styr på dokumenterne

19. januar 2021 Slået fra Af Bounivers

Er du og din familie klar på at rykke teltpælene op og få jer etableret i en ny bolig, hvor I kan se jer selv have en fremtid? Boligkøb er både noget, de fleste drømmer om, men også noget, som mange kan blive lidt skræmt af. Det er de færreste, der har den helt store erfaring, og når man har at gøre med så store beløb, beslutninger og konsekvenser, som man har af et boligkøb, er det rart, at der er styr på det formelle.

Derfor kan det være en stor fordel at investere i en boligpakke, der betyder, at I kan få hjælp fra en boligadvokat til at få styr på alt det, I selv er lidt i tvivl om. En boligadvokat arbejder dagligt med huskøb, skødeoverdragelse og refusionsordninger, og det betyder, at I er helt i trygge hænder, hvis I vælger at søge hjælp her. Læs mere på Godadvokat.dk.

Vær sikre på, at skuret er godkendt

Har I fundet drømmehuset, der både har det rigtige antal værelser, ligger i et godt kvarter tæt på skole og indkøb, og som har en have, der er lige det, I alle har drømt om? Så er I tæt på at være i mål. Men det kan godt være, at der i virkeligheden er lidt småting, der lige skal styr på, før I overtager. Det kunne blandt andet indebære, om dobbeltgaragen i virkeligheden har de godkendelser, der skal til. Der er regler for, hvor og hvor meget, man må bygge på en grund, og hvis de rigtige tilladelser ikke er indhentet fra starten, kan det godt bide sig selv bagi i sidste ende.

En boligadvokat hjælper jer med at gennemgå alle bilag, og I kan tilmed få hjælp til at koordinere jeres lån i banken, så I står i en situation, der er så favorabel som muligt.