Øg arbejdshøjden sikkert: Se stiger og skamler til dit hjem

Øg arbejdshøjden sikkert: Se stiger og skamler til dit hjem

21. marts 2021 Slået fra Af nicolai

Skal du have en fiks stige til hjemmet, der lader dig nå toppen af skabet eller gør det muligt at male køkkenet på ergonomisk manér, har du talrige muligheder. Hvor en arbejdsbuk lavet af aluminium er et typisk og praktisk eksempel, du kan hive frem fra gemmerne for at kunne øge din højde med fx godt 60 cm og stå stabilt, rummer markedet også flere andre produkter.

Stiger og skamler til indendørs brug er der masser af, hvor det gælder om at finde den løsning, du har det bedst med. Fx kan det være, du vægter stabilitet over foldelighed, i hvilket tilfælde en elefantfod kunne være bedst – selvfølgelig afhængigt af, hvor meget højde du skal bruge.

 

Indstil højden på en teleskopstige

Teleskopstiger er en god løsning, hvis du står med behov for fleksibilitet. Fx kunne de være aktuelle, hvis hjemmets rum ikke har samme højde til loftet, eller du påtænker at bruge din stige udendørs, når tagrenderne skal tømmes. Teleskopstiger kan nemlig foldes ud, så de får den højde, du ønsker. Det gør det nemt at finde plads til dem overalt, når de så ikke benyttes.

 

Arbejdsskamler er simple og billige

Arbejdsskamler er de mest simple løsninger, da de ikke som sådan er stiger. I stedet har de som oftest blot ét trit, fx i form af en platform af plast, der kan holdes oppe af en stålramme. De yder altså ikke den store hjælp, men er billige og forøger din højde med ca. en halv meter. Flere modeller har greb i toppen, hvilket gør skamlerne ekstremt nemme at flytte rundt på.

 

Flyt en elefantfod med tæerne

Elefantfoden blev nævnt før og er værd at komme ind på igen, da disse ofte findes med hjul, så de kan skubbes omkring med foden. Træder du op på dem, står de stabilt, til du flytter dig.