Pas på efter hvidtning af tænderne

Pas på efter hvidtning af tænderne

12. marts 2020 Slået fra Af Bounivers

Hvem elsker ikke udseendet på frisk hvide tænder? Uanset om det udføres hjemme ved hjælp af gør-det-selv-blegemidler eller hos tandlægen af en veluddannet professionel, har tandblegning potentialet til dramatisk at forbedre smilet. Du kan få det gjort hos de fleste tandlæger som f.eks. din tandlæge på Kongens Nytorv, hvor du kan finde de forskellige tilbud på deres side. Du kan få overblik over siden her. Men blegning er ikke en permanent løsning. Det koster mange penge hver gang du enten selv bleger dem eller får en tandlæge til at gøre det på klinikken. Så hvis du beslutter dig for at få dine tænder hvidt, er det vigtigt, at du gør alt, hvad du kan for at maksimere levetiden for dine resultater.

Ingen kaffe

Er du en slave til din morgen kop java? Du er ikke alene. Desværre er kaffe en af de mest almindelige årsager til tandfarvning, og kan endda være grunden til, at du har brug for at få dine tænder hvidt i første omgang. Ud over at smage lækkert har undersøgelser fundet ud af, at mørk chokolade er en potent antioxidant med en række sundhedsmæssige fordele, herunder at sænke blodtrykket og hjælpe med at afværge hjertesygdomme. Når det er sagt, kan det stadig ødelægge et nyligt hvidt smil. Du behøver ikke at skære mørk chokolade helt ud af din diæt efter tandblegning. Bare sørg for at undgå det i den første uge.

Den lækre vin

For nogle mennesker er et glas rødvin i slutningen af dagen lige så vigtigt som en kop kaffe i starten af dagen. Bortset fra de påståede sundhedsmæssige fordele ved et dagligt glas rød, er det simpelthen en dejlig måde at slappe af efter en lang dag på arbejdet. Som kaffe er rødvin imidlertid en førende årsag til tandfarvning. Bedst at undgå det glas rød så længe som muligt efter blegning for at bevare effekten.