Planlæg anlægningen af haven – også selvom det er vinter

Planlæg anlægningen af haven – også selvom det er vinter

26. november 2020 Slået fra Af Bounivers

Vi går vintertiden i måde, og det bliver igen koldt og gråt udenfor. Det sidste man tænker på lige nu er nok haven. Men det behøver faktisk slet ikke være sådan. Det kan nemlig vær en god ide at være foran med haven, og allerede nu begynde at overveje, hvad der skal ske med den, når det igen bliver sommer og varmere udenfor.

Der er nok ikke mange, der tilbringer de kolde vinteraftner ude i haven. Men hvorfor ikke bruge dem indenfor, og samtidig planlægge? Hvis du vil have ny have i Århus, kan du allerede nu begynde at planlægge, hvordan det hele skal forgå, når foråret kommer igen, og haven skal passes.

Brainstorm

Hvis du ikke er den helt store havetype, behøver det ikke være sådan for evigt. Måske du synes, at det er et for stort arbejde, og at du ikke helt har tiden til det. det er der faktisk en løsning på. med hjælp fra en anlægningsgartner kan du nemlig få gjort haven flot, uden at skulle gøre det hele selv.

Selvom det måske ikke lige er tiden til at ordne have lige nu, kan du stadig forberede dig. Du kan eventuelt prøve at lave en lille brainstorm. Hvilke ting kunne du godt tænke dig i din have, og hvordan vil du have det til at se ud? Det er værd at overveje nu, så du er helt klar til sommer.

Derfor er det e god ide med en anlægningsgartner

Udover at det selvfølgelig sparer dig lidt tid, er der også andre fordele ved en anlægningsgartner. De ved lige præcis hvad de laver, og kan gøre ting, du måske ikke kan. De kan helt sikkert hjælpe dig med at lave din drømmehave. Det eneste du skal gøre, er at guide dem til, hvordan du vil have det til at se ud.