Sådan kommer du i gang med din helt egen boligblog

Sådan kommer du i gang med din helt egen boligblog

9. august 2020 Slået fra Af Bounivers

Hvis du elsker dit hjem og din livsstil, er det oplagt at dele den med andre. Det kan du gøre ved at lave en boligblog, hvor du skriver alt om dine tips og tricks til en smukkere bolig. På den måde kan du hjælpe andre med inspiration til deres bolig og finde ligesindede at diskutere de nyeste trends med. Det er en rigtig sjov måde at bruge din hobby til noget fornuftigt, som både kan gavne dig selv og andre. Hvis din blog bliver meget populær, kan det også resulterer i en indtjening på længere sigt. Det betyder selvfølgelig ikke at du behøver gå fuldtid med det, men det er sjældent en ulempe med en lille ekstra indtjening på kontoen.

3 trin: sådan laver du en blog

Hvis du aldrig har skrevet blog før, kan det være svært at vide, hvordan du egentlig skal komme i gang. Derfor får du her 3 trin over, hvordan du kommer i gang med din boligblog.

  1. Lav en hjemmeside: det første, du skal gøre, er at oprette en billig hjemmeside, hvor bloggen kan være. Det er meget let nu om dage, da der findes utallige løsninger, hvor du billigt kan få et domæne og en masse skabeloner til designs af hjemmesiden.

  2. Lav det perfekte design: Når hjemmesiden er oppe, skal du sørge for at lave et fangende design, som giver mening for bloggen. Det skal være ensartet hele vejen igennem, så siden virker troværdig og giver mening for læseren.

  3. Brug markedsføring: Når du har lavet den perfekte blog opsætning, skal du naturligvis have folk til at se den. Det kræver noget online markedsføring. Her findes der både gratis strategier og betalingsmetoder. Det er noget, som du til en vis grad selv kan lære, men du kan også betale en professionel, hvis det skal være helt i top.