Sengen der passer til dit soveværelse

Sengen der passer til dit soveværelse

11. februar 2020 Slået fra Af Bounivers

Det er efterhånden blevet meget nemmere at købe en seng, men at finde den seng som opfylder dine behov, kræver indsigt, viden og de rette beslutninger. Nedenunder kan du se hvilken seng, som du kunne vælge til dit soveværelse, samt tilbehør.

Sengetyper

Det første du skal sørge for, inden du vælger seng, er at beslutte dig for hvilken salgs seng, som du vil have, i forhold til de behov, som du vil have sengen til at opfylde. Nedenunder er de væsentlige ting omkring de forskellige sengetyper.

  • Boksmadras

En simpel seng med fjedermadras, topmadras og ben. Den er god til dig, der ikke har særlige fysiske behov, eller hvis omkostningerne ikke skal være høje.

  • Elevationseng

En elevationsseng har en elektrisk motor, som gør den justerbar. En elevationsseng er god til dig, hvis du godt kan lide at sidde behageligt op i din seng, hvor du bl.a. læser en bog.

  • Kontinentalseng

Kontinentalsengen er en seng med flere madraslag, som giver optimal komfort og mere fleksibilitet, samt understøttelse af hele din kropsvægt.

Madrassen

Når du har besluttet dig for, hvilken slags seng som du skal have, skal du begynde at overveje hvilken madras du skal have. Det du skal tænke på når du vælger madras er hårdheden, som afhænger af din kropsvægt. Det er vigtigt at være ærlig omkring din kropsvægt, når du vælger hårdheden af din madras.

Længden

Det næste du skal overveje, er hvor lang og bred din seng den skal være. Du bør købe en seng som er 200 cm lang, hvis du er under 190 cm høj. Hvis du er over 190 cm høj, bør du vælge en der har ekstra længde, som er ca. 210-220cm.

Bredden

Bredden på din seng afhænger af, hvor mange mennesker i skal sove deri, hvis I er 2 voksne, bør I vælge en seng, der er omkring 180cm bred. Hvis der kun er én person i sengen, bør sengen kun være ca. 90-120cm bred.