Tips og tricks til hvordan du får din boligs have til at stå knivskarpt

Tips og tricks til hvordan du får din boligs have til at stå knivskarpt

3. december 2020 Slået fra Af Bounivers

At se ud på en kedelig og tilgroet have er langtfra sjovt. Det kan nemt gøre at lysten til at opholde sig i den friske luft og i solens varme stråler falder markant. Ønsker I at få brugt jeres have mere kan det derfor være en god ide at overveje at gøre lidt ekstra ud af haven. Dette kan for nogen virke uoverskueligt og måske endda uhåndgribeligt. Har du det også sådan, kan du med fordel læse med herunder, hvor du finder tips og tricks til hvordan din have kommer til at stå knivskarpt.

Sørg for at få vedligeholdt dine store træer

Det første du kan se på er om du har mange store gamle træer i din have. Dette er uden tvivl noget mange har meget glæde af, idet de er smukke i haven, og kan bruges til mange forskellige ting.

Dog kræver det at du løbende vedligeholder dem. Dette indebærer blandt andet at du løbende bør beskære dem, således at du får holdt dem store og flotte. Til dette kan du med fordel gøre brug af en motorsav fra husqvarna, husqvarna motorsave er nemlig særligt kendt for deres høje kvalitet. Du kan finde din kommende Husqvarna motorsav her. Ved løbende også at beskære dine træer sikre du også at de ikke kommer til at skygge for solen. På den måde får du en lækker lys have, med massere af mulighed for at lege eller opholde sig i sollys.

Noget andet du også bør overveje er at du om efteråret bør samle alle de nedfaldne frugter og blade sammen. På den måde undgå du først og fremmest at frugterne ligger og rådner, men du undgår også at træde i et halvt råddent æble på sigt. Det er også de færreste som synes at det er pænt med blade over det hele i haven.

Fjern med løbende mellemrum al din ukrudt

Det næste du også bør tænke over er at vedligeholde dine bede. Dette er for langt de fleste mennesker mest et sommerprojekt, men at få fjernet ukrudt fra dine bede er ekstremt vigtigt.

Ikke nok med at det ikke er pænt at se på, er der nemlig også en risiko for at ukrudtet kvæler dine andre blomster. Dette skyldes at de optager en del af næringsstofferne i jorden, således at der ikke er nok til dine egne planter. Herudover kan ukrudtet også dække for sollyset, således at dine blomster ikke får sol. Dette vil på sigt også slå dine blomster ihjel. Derfor er det vigtigt at du løbende får fjernet dit ukrudt i haven.

Tænk over hvilke planter du planter i haven

Ønsker du at have en smuk og frodig have, er det vigtigt at du tænker over hvad du planter. Forskellige blomster blomstre nemlig forskellige, det vil sige at du typisk bør prøve at finde en balance mellem blomster som blomstrer tidligt og som blomstrer sent, således at du altid har noget pænt at se på.