BedLight – diskret lys til dagens sene timer

BedLight – diskret lys til dagens sene timer

8. november 2019 Slået fra Af Bounivers

Oplever du lidt for ofte, at du skal op midt om natten, og at du hver eneste gang render forvirret rundt, da du ikke kan finde hverken lyskontakten eller håndtaget til badeværelsesdøren? Så har vi løsningen til dig. BedLight er nemlig en fantastisk løsning, der automatisk tænder et lys under din seng, så snart der bliver opfanget bevægelse. På denne måde bliver du guidet rundt i det mørke rum – og helt uden at genere andre sovende, som måtte befinde sig i rummet. Dette smarte sengelys består således af en sensor, som blot skal montere under eller på kanten af din seng. Det er desuden et behageligt, varmt lys, som er yderst diskret og natvenligt, så du ikke bliver blændet i dagens sene timer. BedLight tænder udelukkende, når der er behov for det, og så slukker det helt automatisk igen. Lyset fra dit BedLight er desuden et LED lys, og det er derfor billigt i drift. Er du således interesseret i at høre mere om det smarte lys, kan du lige her se det smarte LED BedLight.

Et hav af muligheder med BedLight

Det smarte BedLight består som udgangspunkt af 1x sensor, 1x 3 meters LED lyskæde samt 1x 230 volt transformator – dog fås BedLight også i større pakker. Det smarte ved BedLight er, at det faktisk ikke udelukkende er designet til dit soveværelset. Du kan nemlig montere dit BedLight præcis, hvor du ønsker det, og det er takket være det fantastiske design, den nemme montering og lysets store effektivitet.

Montér eksempelvis dit BedLight i dit køkken, dit badeværelse eller et helt tredje sted. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan montere dit BedLight. Når du køber dit nye BedLight, får du desuden en trådløs fjernbetjening og en indbygget lys dæmper med i købet. På denne måde kan du helt selv styre, hvor høj en lysstyrke der matcher dine behov – dit LED lys vil således tænde med denne lysstyrke hver gang.

Et BedLight er desuden ideelt til ældre mennesker, idet lyset kan være med til at mindske risikoen for faldeulykker om natten, eller andre skader, der kan være forsaget af mørket. Det smarte LED lys har faktisk vist sig at være yderst effektivt til at lyse vejen op for de ældre mennesker om natten. Så hvad enten du ønsker at give et BedLight til dit barn, der er bange for mærket, eller til dig selv, når du skal op på toilet midt om natten, så er et BedLight med garanti den rette løsning.