Få styr på dine indkøb til hjemmet

Få styr på dine indkøb til hjemmet

13. oktober 2020 Slået fra Af Bounivers

Når man har et hus eller en lejlighed, er der mange ting, der skal købes. Det kan dog være svært at holde styr på det hele, især hvis man er flere der bor i huset. Det er meget vigtigt, at man holder styr på sine indkøb, for ellers kan man risikere, at der bliver brugt for mange penge på ting, som er unødvendige.

Elektronik

En af de ting, som der skal købes rimelig tit, er ting til elektronik. Det kan f.eks. være batterier eller toner. Disse ting er meget vigtige for, at dine elektriske apparater fungerer. Der er ikke noget værre end, når fjernbetjeningen eller printeren ikke virker.

Når du køber toner, er det vigtigt, at du køber den rigtige slags toner. Hver printer bruger noget forskelligt toner, og det bliver noget rod, hvis du køber den forkerte slags toner. Så hvis du f.eks. har en Hp CF540X, skal du også købe toner til Hp CF540X.

Når du køber batterier, skal du også sikre dig, at det er de rigtige du køber. Batterier kommer i mange forskellige størrelser, og de forskellige størrelser bliver brugt til forskellige ting. Batterier er navngivet med forskellige mængder A’er.

Hav en fælles indkøbsliste

Når du skal have styr på indkøbene, er det en fordel at have en fælles indkøbsliste. Den fælles indkøbsliste er smartest, hvis der bor flere mennesker i det samme hus eller lejlighed.

På den fælles indkøbsliste, kan I skrive hvad der mangler og strege det over, hvis I har købt det. Så undgår I, at der bliver købt for meget af det samme. Den fælles indkøbsliste, kan f.eks. hænge på køleskabet, så alle kan se den. I kan også skrive den direkte på køleskabet med en whiteboardtusch.

Indkøbslisten kan også være digital. Det kan I gøre ved at dele et dokument, og skrive de ting I mangler i det.