Giv dit soveværelse en makeover

Giv dit soveværelse en makeover

8. august 2019 Slået fra Af nicolai

Har du lyst til, at der skal ske forandring i dit hjem, er soveværelset måske et sted at starte. Nogle gange opstår trangen til forandring bare, og så er det bare med at gøre noget ved det. Når først du er motiveret, kan du lige så godt udnytte det. Det behøver ikke være dyrt eller svært at give dit soveværelse en makeover. Faktisk kan det være rigtig hyggeligt at gå og pusle med. Bagefter bliver du helt sikkert også glad for resultatet.

 

Udskift det gamle

Har du noget gammelt, som du længe har gået og tænkt på at skifte ud, så gør det. Har du f.eks. nogle gamle gardiner, du er træt af, så køb nogle nye, fine gardiner. Eller er du træt af vægfarven, så mal den i en ny farve. Ligger du ikke godt i din seng, så er det nu, du kan købe en ny. Det er nogle af de store ting, du kan gøre ved dit soveværelse. Dog behøver du ikke ud og investere i maling og ny seng for at skabe forandring på dit soveværelse.

 

Det handler om detaljerne

Hvis du virkelig vil skabe en ny stemning og stil, handler det meget om detaljerne. Bare et nyt sæt sengetøj kan skabe helt nyt indtryk i rummet. Ligeledes kan et nyt tæppe midt på gulvet gøre en hel del. Invester i nogle flotte plakater, indram dem og lav en flot billedvæg. Du kan eventuelt kombinere købte plakater med personlige familiebilleder. Skift dine nips ud, hvis du er til den slags.

 

Giv rummet liv

Til sidst er det rigtig hyggeligt, hvis du giver rummet liv med planter og stearinlys. Gå på jagt efter nogle flotte vaser og krukker i nogle flotte farver til nogle grønne planter. Det giver virkelig rummet noget liv. Kombinerer du det med stearinlys, gør det rummet rigtig hyggeligt.