Well done, medium rare eller rød? Stegetermometeret hjælper dig på rette stegevej

Well done, medium rare eller rød? Stegetermometeret hjælper dig på rette stegevej

8. august 2019 Slået fra Af Bounivers

Du træder ud fra slagteren med et slet smil. Mundvandet pibler, for du ved, hvad du har i posen. Lækre bøffer, du ikke kan vente med at få på panden. Du træder ind på matriklen og fyrer op i panden. Dine gæster er spændte og sultne efter den lækre mad. Tre gange medium rare og en gennemstegt. Du steger forhåbningsfuldt. Men det går galt. Fire bøffer, der har fået alt for meget. Fire skuffede gæster og fire spildte stykker kød.

Med det rette stegetermomenter undgår du ulykkeligheden, og du kan tilmed holde øje med det hele tiden med fantastisk nøjagtighed. Du skal have et termometer, der er præcist og holder til at blive brugt. Tjek en stegetermometer test, så du er sikker på, hvad du tager temperaturen på dit kød med.

Nøjagtigheden har stor betydning

Hvor præcist dit stegetermometer er, har stor betydning. Kvalitetstermometre har en fantastisk nøjagtighed, og alle stegetermometrene, du finder i en stegetermometer test er nøjagtige. De har desuden en masse programmer til forskellige typer kød, du vil stege, som hjælper dig undervejs. Nogle stegetermometre er mere simple med færre programmer, så du kan koncentrere dig om temperaturen uden at blive forvirret. Andre har en masse funktioner, så du rigtig kan stege, som du ønsker.

Få dig et stegetermometer, der kan klare graderne

Det er varmt på panden. Det siger sig selv. Det kan være, at du også eksperimenterer med rigtig varm olie til fritering for eksempel. Du skal have dig et termometer, som kan klare temperaturen på den mad, du ønsker at lave. Nogle termometre kan for eksempel ikke klare varmen, når du friterer forskellige typer af lækkerier. Og det er en skam, hvis dit termometer går i stykker, for du mister termometret, og din mad bliver uspiselig. Sørg derfor for et termometer, der kan klare mosten.