Marmor Sofabord – 20 flotte sofaborde med marmor

Marmor Sofabord – 20 flotte sofaborde med marmor

7. december 2018 0 Af nicolai

Marmor sofaborde er populære for tiden. Hvis du selv leder efter et flot marmor sofabord, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel finder du 20 flotte sofaborde med marmorbordplade – og derfor er der selvfølgelig også ét for dig.

Disse sofaborde adskiller sig på mange punkter, hvorfor den følgende liste af borde er meget differentieret. Det er dog kun en fordel. Dette sikrer nemlig, at udvalget har noget for enhver, så du kan derfor finde dit næste sofabord herunder.

Bolton Sofabord – Hvid marmor (Kvadratisk)

Forhandler Pris Information
1.499 DKK Se produkt
Bolton Sofabord - Hvid marmor (Kvadratisk)

Moderne og elegant sofabord med kvadratisk form og hvid marmorbordplade

Et sofabord med marmorbordplade i sin reneste form. Sofabordet er kvadratisk og bordpladen er udført i hvid marmor. Den flotte bordplade står i en god kontrast til det elegante stel, der er udført i sort pulverlakeret metal. Det er et unikt og specielt sofabord, der kan sætte et flot præg på din stue, men dog uden, at det tiltrækker for meget opmærksomhed.

De bordet kan bryste sig af en flot hvid strukturfarve og et enkelt stel, så er det et sofabord, der står godt sammen med mange forskellige sofaer. Det er dog et spørgsmål om smag og behag, hvorfor du naturligvis selv skal vurdere dette. Det bør desuden nævnes, at sofabordets marmorplade er fremstillet i såkaldt guangxi marmor, der byder på en høj kvalitet.

Detaljer:

  • H: 45 cm., L: 60 cm., B: 60 cm.
  • Materialer: Marmor og pulverlakeret metal
  • Vægt: 29,5 kg.

Alisma Sofabord – Hvid marmor (Kvadratisk)

Forhandler Pris Information
1.799 DKK Se produkt
Alisma Sofabord – Hvid marmor (Kvadratisk)

Stilrent sofabord med hvid marmorplade og guldlakeret stel, der giver et helt unikt udtryk

Et stilrent sofabord, der giver et både klassisk, men også moderne aspekt til din indretning. Selve bordpladen er udført i marmor af høj kvalitet. Det mest interessante er dog, at hver bordplade er unik. Både mønstre, farver og struktur varierer fra plade til plade, eftersom det er et naturmateriale. Derfor får du med Alisma et unikt og anderledes sofabord.

Foden på sofabordet er lavet i en stilfuld form. Det krydser på midten og giver derfor et ekstra touch, du ikke får ved et bord, der blot har fire ben. Designet på foden giver ligeledes en form for balance i bordet. Dertil er den også lavet i en rå metalfarve, der står rigtig flot til det blide marmor, da det harmonerer på en både moderne og minimalistisk vis.

Detaljer:

  • H: 46 cm., L: 80 cm., B: 80 cm.
  • Materialer: Marmor og pulverlakeret metal
  • Vægt: 39,73 kg.

Alisma Sofabord – Hvid marmor (Rundt)

Forhandler Pris Information
1.799 DKK Se produkt
Alisma Sofabord – Hvid marmor (Rundt)

Rundt sofabord med hvid marmor og guld ben, der giver bordet et råt og unikt look

Hvis du tiltales af udseendet af det ovenstående bord, men dog har en præference for runde sofaborde, så bør du i stedet se nærmere på denne variant af det populære Alisma-sofabord. På lige fod med varianten ovenfor, er dette et klassisk sofabord med bordplade i marmor. Bordet har dog et touch, der gør det til et interessant touch i din indretning.

Sofabordet har et stilfuldt stel i en anderledes metalfarve, som dog komplimentere den hvide marmorplade på fremragende vis. Dette giver sofabordet et råt look, der skiller sig ud i enhver indretning. Farven på metalstellet skaber nærmest retroassociationer, hvorfor sofabordet nærmest kan betragtes som moderne med et touch af en retrostilart.

Detaljer:

  • H: 46 cm., L: 80 cm., B: 80 cm.
  • Materialer: Marmor og pulverlakeret metal
  • Vægt: 38,4 kg.

GUBI TS Table

Forhandler Pris Information
Fra 3.495 DKK Se produkt
GUBI TS Table

Elegant marmorplade kombineret med metallisk underlag skaber her et tidsløst sofabord

GUBI TS Table er ét af de smukkeste marmor sofaborde på markedet. Det fås med fire forskellige farver marmor (sort, hvid, brun og grøn) og i tre forskellige størrelser: Lille: Ø 40 x H 51 cm, Medium: Ø 55 x H 41 cm samt Stor: Ø 80 x H 35 cm. Det smukke sofabord er designet af den kendte GamFratesi og er inspireret af 1930’ernes arkitektur i København.

Designet tager udgangspunkt i fusioneringen mellem traditioner og fornyelse. Derfor er det nærmest en lille skulptur i sig selv. Det både tunge, men dog også elegante marmor, der er kombineret med et metallisk underlag, skaber et funktionelt og tidløst møbel, der passer ind overalt. Bordet er designet til den nye toldbod, The Standard, i København.

Detaljer:

  • H: 35-51 cm., Ø: 40-80 cm.
  • Materialer: Marmor og metal
  • Designer: GamFratesi

Kristina Dam Cube Table Marble

Forhandler Pris Information
Fra 2.300 DKK Se produkt
Kristina Dam Cube Table Marble

Et sofabord, der er indbegrebet af en moderne og minimalistisk stil – og skandinavisk design

Kristina Dam Cube Table Marble er et enkelt og moderne sofabord, der er designet af Kristina Dam. Bordet fås i et hav af variationer, der varierer ift. størrelse, bordplade og stel. Som navnet antyder, er det et bord med kvadratisk form og er derfor indbegrebet af moderne og minimalistisk stil. De mange valgmuligheder sikrer, at alle kan få et ideelt sofabord.

Cube kan bruges som både natbord, sidebord og sofabord. Skal det bruges som sofabord, kan det være en fordel at sætte flere borde sammen til ét stort. Der er mange positive sider at fremhæve ved Cube fra Kristina Dam, men det er dog særligt det enkle design, der klæder enhver boligindretning, som mange falder når, når de vælger et flot Cube Table.

Detaljer:

  • Lille: H 36 x B 36 x D 36 cm – Medium: H 42 x B 42 x D 42 cm
  • Materialer: Marmor og egetræ
  • Designer: Kristina Dam

Bruunmunch LinK

Forhandler Pris Information
Fra 7.295 DKK Se produkt
Bruunmunch LinK

Et både let og elegant sofabord, der kombinerer marmor, træ og stål i ét design.

Bruunmunch LinK er et rigtig flot og moderne sofabord, der er designet af Henrik J. Bruun & Jacob S. Munch i samarbejde med Claus C. Simonsen. Bordet kan fås i to størrelser og med bordplade i marmor i tre forskellige farver. LinK er et sofabord, der særligt kendetegnes ved at have et elegant designmøbel, der kombinerer marmor, træ og stål i et design.

Med dette sofabord har Bruunmunch forsøgt at skabe en ny fortolkning af marmorbordet – og det er lykkedes. Det emmer ikke blot af kvalitet, men også af høj eksklusivitet. Selve bordpladen er 2 cm. tyk og er fremstillet i 100% ægte marmor. Stellet er i sortlakeret stål, mens de fire ben er fremstillet i sortlakeret eg. Det skaber nærmest en treenighed.

Detaljer:

  • H 44 x Ø 52 / 75 cm
  • Materialer: Marmor, stål og eg
  • Designer: Henrik J. Bruun, Jacob S. Munch og Claus C. Simonsen

Kare Design – Marmor East Coast (Sæt á 3 stk.)

Forhandler Pris Information
5.499 DKK Se produkt
Kare Design – Marmor East Coast (Sæt á 3 stk.)

Sofabordssæt bestående af tre sofaborde med marmorplade – kan sagtens opdeles

Her er der tale om et smukt sofabordssæt, der består af tre borde i forskellige størrelser. Det flotte sæt er designet af tyske Kare Design. Det er et smukt sæt, og hvert enkelt af de tre borde byder på et både enkelt og stilrent design, der passer ind i enhver indretning. Med sættet har du mange muligheder, da du ikke nødvendigvis skal bruge dem sammen.

Alle tre sofaborde kommer med et flot stilrent og enkelt stel, der er lavet i stort stål. Bordpladen på alle tre borde er i marmor i hver sin farve. Det største bord er udstyret med en sort plade, det midterste er lavet med grøn marmorplade, og det mindste bord i sættet har en hvid bordplade. Bordpladerne er blevet både poleret og har fået antipletforsegling.

Detaljer:

  • Op til: H: 46 cm., L: 60 cm., B: 60 cm.
  • Materialer: Marmor og nikkelbelagt stål
  • Vægt: 47 kg.

Bolton – Hvid marmor

Forhandler Pris Information
2.099 DKK Se produkt
Bolton – Hvid marmor

Bolton er et rundt sofabord med hvid marmorplade og rundt pulverlakeret metalstel

Det fine Bolton-sofabord er et marmorbord i sin reneste form. Alle unødige detaljer er sparet væk, hvilket sikrer, at bordet byder på et yderst elegant og stilrent udtryk. Derfor er der også garanti for, at et sådant sofabord kan passe ind i enhver indretning. Bordet byder på en flot, rund bordplade i hvid marmor og et tyndt, elegant stål stel i sort metal.

Sofabordets flotte hvide strukturfarve står i rigtig flot kontrast til det pulverlakerede metal, som stellet udgøres af. Det stilrene og minimalistiske udtryk medfører ligeledes, at det er et bord, der passer til mange sofaer og lænestole. Det er et unikt sofabord, der skiller sig ud fra mængden, men dog uden at være for specielt, da der er fokuseret på elegance.

Detaljer:

  • H: 45 cm., B: 80 cm., L: 80 cm.
  • Materialer: Marmor og pulverlakeret metal
  • Vægt: 41,9 kg.

Hübsch – Marmorbord m/træstel

Forhandler Pris Information
1.200 DKK Se produkt
Hübsch – Marmorbord m/træstel

Et sofabord med marmor i sin reneste form med træstel i naturligt eg

Hübsch har altid fokus på at skabe stilrene og minimalistisk møbler. Det inkluderer også deres sofaborde. Det er dette sofabord et godt eksempel på. Det er ganske enkelt et sofabord i sin reneste form. Det er kvadratisk, er udstyret med en flot marmorbordplade og et stel fremstillet i egetræ, som komplimenterer den smukke marmorplade på fornem vis.

Vær dog opmærksom på, at bordet ikke er synderligt stort. Hvis du vælger at kombinere to borde eller ikke har et stort behov for plads på dit sofabord, så er dette dog et glimrende valg. Som følge af det elegante og meget enkle design, så er det naturligvis et sofabord, der passer ind i enhver boligindretning og står godt til langt de fleste sofaer, tæpper o.lign.

Detaljer:

  • H: 40 cm., B: 40 cm., L: 40 cm.
  • Materialer: Marmor og eg
  • Designer: Hübsch

Hübsch – Marmorbord m/metalstel

Forhandler Pris Information
1.500 DKK Se produkt
Hübsch – Marmorbord m/metalstel

Moderne sofabord fra Hübsch med interessant metalstel og hvid bordplade i marmor

Hvis du er vild med de rene linjer og det elegante udtryk, som Hübsch er kendt for at skabe, men dog ikke er interesseret i et kvadratisk sofabord, som det, der er beskrevet herover, så kan du i stedet kaste et blik på følgende sofabord. Det er et yderst stilrent marmorbord fra danske Hübsh, der dog er rundt og har et lidt mere legende udtryk end det kvadratiske.

Den hvide marmorbordplade står dog rigtig flot i kontrast til det sortlakerede stel i metal. Der er ikke brugt andre farver, hvilket giver et neutralt og stilrent udseende. Dette sofabord er desuden også en kende større end modellen, der er beskrevet herover. På trods af dette, kan det både tjene sit formål som sofabord, men også som natbord eller sidebord.

Detaljer:

  • H: 54 cm., Ø: 45 cm.
  • Materialer: Marmor og metal
  • Designer: Hübsch

Bloomingville – Indskudsborde med hvid marmorplade

Forhandler Pris Information
2.099 DKK Se produkt
Bloomingville – Indskudsborde med hvid marmorplade

Smukke og visuelt enkle indskudsborde med hvid marmorplade fra danske Bloomingville

Indskudsborde er blevet yderst populære over de seneste par år. Ikke blot som sideborde, men i høj grad som om sofaborde. Hvis det også er en trend, du er faldet for, så er det en oplagt idé, at du kaster et blik på disse indskudsborde fra Bloomingville med hvide marmorplader. Her er der nemlig tale om et sæt med to stk. yderst stilrene indskudsborde.

Selve bordpladen på hvert af de to borde er naturligvis fremstillet i ægte marmor. Stellet er i hvid metal, som giver bordet et fuldgjort udtryk. Det er et meget stilrent sofabord, hvor der har været fokus på at fjerne unødige detaljer, for at holde linjerne rene. Dette sikrer, at bordene kan bruges i enhver indretning og i et væld af forskellige henseender.

Detaljer:

  • B: 40 cm. x D: 40 cm. x H: 46 cm. / B: 46 cm. x D: 46 cm. x H: 52 cm.
  • Materialer: Marmor og metal
  • Designer: Bloomingville

Kare Design – Piedra White

Forhandler Pris Information
3.199 DKK Se produkt
Kare Design – Piedra White

Unikt og spændende sofabord fra tyske Kare Design, der bestemt ikke ses mange steder

Hvis du gerne vil være sikker på, at dit nye sofabord skiller sig ud fra mængden og er 100% unikt, så er Piedra White fra tyske Kare Design et oplagt valg. Det er et sofabord, der særligt er bemærkelsesværdigt, fordi det byder på en bordplade med en afslappende form, som er fremstillet i hvidt marmor – ikke én af disse bordplader er ens og alle er derfor unikke.

Det stopper dog ikke ved en unik bordplade. Kare Design har nemlig valgt at sammensætte det hvide marmor med tre guldfarvede bordben, der er fremstillet i stål, som efterfølgende er blevet pulverlakeret. Du får derfor et specielt og charmerende sofabord, der skaber en hyggelig og afslappende stemning, som naturligvis bør været målet i enhver stue.

Detaljer:

  • H: 37 cm., B: 75 cm., D: 71 cm.
  • Materialer: Marmor og pulverlakeret stål
  • Vægt: 16,79 kg.

Blend Sofabord

Forhandler Pris Information
1.499 DKK Se produkt
Blend Sofabord

Sofabord der følger moden og favner om det stilsikre med hvid marmor og sort stel

Blend er et sofabord, der formår at følge moden og samtidig fastholde det klassiske og stilsikre. Det ændrer dog ikke på, at du med dette sofabord i hjemmet er garanteret et elegant blikfang, og et praktisk og smukt sofabord. Du får dertil bragt det moderne marmor ind i din bolig. Det er derfor et sofabord, der skaber et luksuriøst udtryk på en finurlig måde.

Ikke nok med, at det er et smukt materiale, der går perfekt i spænd med tidens trend, så er det også et praktisk materiale. Det er nemlig med til at holde bordet stabilt og holdbart. Det hvide marmor står desuden rigtig godt til det sortlakerede metalstel, hvorfor sofabordet på denne måde forenes på udseendemæssig vis og går op i en højere enhed.

Detaljer:

  • H: 40 cm., L: 70 cm., B: 40 cm.
  • Materialer: Marmor og sortlakeret metal
  • Vægt: 19 kg.

Prunus Sofabord

Forhandler Pris Information
3.499 DKK Se produkt
Prunus Sofabord

Moderne og let sofabord, der er præget af både naturlige materialer, enkle farver og rene linjer

Prunus er et sofabord, der giver dig mulighed for at indrette din stue med et moderne og let sofabord, der er præget af naturlige materialer og rene linjer. Den smukke, hvide marmorbordplade giver bordet et særligt og elegant udtryk. Det er et både eksklusivt og tidsløst materiale, der udstråler både stilsikkerhed og høj kvalitet – og så er det tilmed robust.

Kombineret med det spinkle metalstel, står den massive marmorplade ud og det tiltrækker opmærksomhed. Dertil giver det sortlakerede stel også et stringent udtryk til bordet. Derfor appellerer bordet særligt til dig, der ønsker noget andet og mere end blot et sæt klassiske bordben. Stellet er med til at skabe et anderledes udtryk, der får det til at skille sig ud.

Detaljer:

  • H: 45 cm., Ø: 80 cm.
  • Materialer: Marmor og sortlakeret metal
  • Vægt: 38,7 kg.

Carré Sofabord

Forhandler Pris Information
1.599 DKK Se produkt
Carré Sofabord

Interessant sofabord med grøn marmorplade, der signalerer både stil, charme og høj kvalitet

Carré er et sofabord, der fungerer alle steder. Det tilfører desuden et lækkert design til enhver bolig og indretning. Det giver øjeblikkeligt et moderne pift til ethvert rum, og det vil skabe glæde hver gang, du ser det. Bordets stramme form og kubistiske stel gør, at det har et meget stilrent udseende, og derfor tilfører det både charme og blikfang i hjemmet.

Bordet har stramme og rene linjer, der giver en stringent stil i indretningen. Det betyder samtidig, at sofabordet kan kombineres med alskens sofaer, tæpper og øvrige møbler. Ét af de mest interessante aspekter dog, at marmorpladen er skåret i grøn marmor, og ikke hverken sort eller hvid marmor, som nærmest er kutyme til de moderne marmorborde.

Detaljer:

  • H: 45 cm., L: 60 cm., B: 60 cm.
  • Materialer: Marmor og sortlakeret metal
  • Vægt: 35 kg.

Kare Design – Monocle

Forhandler Pris Information
5.099 DKK Se produkt
Kare Design – Monocle

Et unikt sofabord to marmorplader sammensat på unik vis – ikke noget, du ser hver dag

Der findes mange marmor sofaborde på det danske marked. Der er dog ikke mange af dem, der byder på et nær så unikt og interessant udtryk som Monocle fra Kare Design. Det er et sofabord med to runde bordplader, der begge er fremstillet i ægte marmor. Den interessante sammensætning af to bordplader på ét stel, som du ser her er sjældent set.

Ovenstående ændrer dog ikke på, at det er et yderst elegant og stilfuldt bord, der passer ind i enhver indretning. De fleste bruger bordet som sofabord, men det kan også tjene andre formål som eksempelvis et loungebord i din entré. De smukke ben er fremstillet i nikkelbelagt stål, som naturligvis harmonerer rigtig godt med de to sorte marmorplader.

Detaljer:

  • H: 45 cm., L: 60 cm., B: 110 cm.
  • Materialer: Marmor og nikkelbelagt stål
  • Vægt: 31 kg.

Plector Sofabord

Forhandler Pris Information
3.999 DKK Se produkt
Plector Sofabord

Stilstikkert sofabord med runde forme og skarpe kanter, der forenes i et elegant og moderne design

Plector er et sofabord i en god størrelse. Det betyder, at det er nemt at placere i din indretning. Det kantede stel og den flotte marmorplade med bløde former sætter et råt præg på din indretning. Bordet har dog et meget minimalistisk udtryk, hvilket sikrer, at det kan placeres i enhver indretning. Plector-sofabordet fås desuden også i en størrelse større.

Der er garanti for, at der er tale om et sofabord, der vil tilføje et både sikkert og tidsløst udtryk til din indretning. Runde former og skarpe kanter går op i en højere enhed, som kombineret skaber et elegant, moderne design. Marmorpladen er dog ikke blot et luksuriøst, men også praktisk valg, eftersom det er et både robust og langtidsholdbart materiale.

Detaljer:

  • H: 35 cm., L: 84 cm., B: 77 cm.
  • Materialer: Marmor og børstet stål
  • Vægt: 36,5 kg.

Hübsch – Marmorbord med guldstel

Forhandler Pris Information
1.400 DKK Se produkt
Hübsch – Marmorbord med guldstel

Elegant og nærmest ekstravagant sofabord, der kombinerer det eksklusive marmor med guld

Marmor er i sig selv et luksuriøst og ekstravagant materiale. Hvis du alligevel gerne vil toppe dette, så skal du selvfølgelig kombinere en marmorplade med et stel i guld. Det er netop dét, de har gjort sig tanker om som Hübsch, og ud af disse tanker følgende sofabord opstået. Sofabordet er nemlig udstyret med en sort marmorplade og et guldlakeret metalstel.

Det er naturligvis ikke det største sofabord, men på trods af dette, kan det sagtens bruges til dette formål. Som følge af størrelsen kan det dog også bruges som både nat- og sidebord. Mange af dem, der vælger at bruge dette bord fra Hübsch som deres sofabord kombinere det med et andet bord, hvilket er blevet et yderst populært og moderne valgt.

Detaljer:

  • H: 50 cm., Ø: 46 cm.
  • Materialer: Marmor og guldlakeret metal
  • Designer: Hübsch

RGE – Accent, Hvid marmor (Rektangulært)

Forhandler Pris Information
2.999 DKK Se produkt
RGE – Accent, Hvid marmor (Rektangulært)

Rektangulær sofabord med hvid marmor, der står i flot kontrast til det skinnende krommetal på stellet

Hermed præsenteres du for det flotte Accent-sofabord, som den svenske producent RGE står bag. RGE er kendt for at designe møbler i en moderne, skandinavisk stil, og det lever dette sofabord også op til. Det smukke bord kan bryste sig af et enkelt, stilrent og moderne look, som ikke blot passer ind i enhver indretning, men som dertil aldrig går af mode.

Accent byder på en marmorplade i hvid, som er blevet kombineret med et stel i krommetal. Derfor har stellet også en skinnende effekt, der står i kontrast til den mere matte bordplade i marmor. Det er denne sammensætning, der er med til at give Accent dets moderne udtryk. Det er selvfølgelig også derfor, det kan matches med et væld af øvrige stilarter.

Detaljer:

  • H: 46 cm., L: 110 cm., B: 60 cm.
  • Materialer: Marmor og krommetal
  • Vægt: 51,7 kg.

RGE – Ascot, Hvid marmor (Kvadratisk)

Forhandler Pris Information
2.999 DKK Se produkt
RGE – Ascot, Hvid marmor (Kvadratisk)

Moderne sofabord med praktisk glashylde til opbevaring – begge dele står flot til det grålakerede stel

Dette sofabord er også fra svenske RGE. Det har ikke blot et moderne udtryk, der harmonerer med deres skandinaviske stil – det har også et praktisk aspekt. RGE har nemlig udstyret bordet med en glashylde under bordpladen. Det giver dig plads til at opbevare bl.a. magasiner, bøger og lignende, mens du fortsat kan holde den flotte, hvide marmorplade fri.

Det betyder, at du også har mulighed for at dekorere bordet med en flot vase, en lysestage el.lign., som kan tilføre lidt hygge i stuen. Den hvide marmorbordplade står dog i flot kontrast til det grålakerede metal, som stellet er udført i. Det giver et stilrent udseende, der passer ind i enhver boligindretning, uanset den øvrige indretning og interiør i boligen.

Detaljer:

  • H: 53 cm., L: 50 cm., B: 50 cm.
  • Materialer: Marmor og grålakeret metal
  • Vægt: 23 kg.

Hvad er marmor?

Marmor er et naturmateriale. Det er derfor ikke noget, der fabrikeres eller fremstilles. Det er derimod en særlig type sten, der er dannet gennem flere millioner år, som gennem tiden har udviklet mange forskellige farvenuancer og mønstre. Derfor fortæller hver marmorplade også en del af jordens historie, da den sandsynligvis er mange år gammel.

Noget af det mest interessante er dog, at mønstre og nuancer dannes på forskellig vis i marmoret, og derfor er der ikke to ægte marmorplader, der er ens. Det er også derfor, at marmor er blevet mere og mere efterspurgt over de senere år. Vælger du at købe et marmor sofabord får du derfor også et unikt møbel, som andre ikke har mulighed for at få.

Marmor er et materiale, der er blevet danne gennem rigtig mange år som følge af bevægelser i jordens kontinentalplader. På baggrund af disse bevægelser er det hermed blevet omdannet til krystalliseret kalksten. Derfor er det heller ikke en proces, der kan genskabes, hvilket er ensbetydende med, at marmor ikke kan fremstilles på bestilling.

Hvordan er holdbarheden af marmor?

I og med, at ægte marmor er et naturstensprodukt, så kan det godt være sårbart over for hårde stød. Hvis du vælger et bord, der har fået lakbehandlet overfladen, så skal du også være opmærksom på, at det kan skabe ridser i overfladen. Det bør dog understreges, at der skal meget hårde stød til, hvis du eksempelvis skal knække en flig af kanten af bordet.

Alle marmorplader er modstandsdygtige over for vin, kaffe osv. Derfor skal du ikke være bange for, hvis der bliver væltet rødvin på dit hvide marmorbord – det sker der nemlig ikke noget ved. Det er dog vigtigt, at du sørger for at fjerne væsken omgående, da marmoren ellers kan suge væsken til sig, hvilket vil resultere i både tydelig og meget ærgerlig plet.

Ydermere, så skal det også understreges, at marmor ikke kan tåle opløsningsmidler. Det betyder, at det ikke må komme i kontakt med eksempelvis syre, fortynder eller cellulose. Der er mange, der tror, at – særligt hvid – marmor er svært at holde, men det er slet ikke tilfældet. Holdbarheden er meget lang, og endda uden, at det ændrer udseende over tid.

Er det svært at vedligeholde et marmorbord?

Som der også er givet udtryk for herover, så er det nemt at vedligeholde et marmorbord. Du skal dog være opmærksom på, at både sollys, skiftende temperaturer og tør eller fugtig luft kan påvirke et naturmateriale som marmor. Det er dog enkelt at holde pænt og nydeligt, da det blot kræver, at du med jævne mellemrum rengør bordpladen med mildt sæbevand.