Indretning

Disse møbelmesser skal du opleve i 2019

Hvis du er vild med møbler, design og indretning, så skal du garanteret med på en masse møbelmesser og opleve alle de nye designs og trends. Hvis du søger inspiration til hvilke messer, du skal besøge i 2019, så kan vi garantere, at du i denne artikel ikke er gået forgæves. Her har vi nemlig listet et par gode bud på hvilke møbelmesser, du bør besøge i 2019.

Møbelmessen Skandinavien

Denne møbelmesse er i sandhed et samlingspunkt for skandinavisk design og traditioner. Her finder du minimalistiske linjer og interessante og nytænkende møbeldesigns. Messen foregår i Fredericia, og du har her rig mulighed for at møde menneskerne bag de nye designs. Er du derfor vild med minimalistiske linjer og traditioner, er dette messen for dig.

Stockholm Furniture & Light Fair

I 2019 kan du i Stockholm opleve skandinavisk møbeldesign, når det er bedst. Denne møbelmesse er kendt for at udstille møbler af stor variation og altid med nytænkende og bæredygtige aspekter inkorporeret. Du behøver altså ikke at rejse langvejs for at opleve eksklusivt design og spændende idéer.

ICFF – High End Luxury Furniture Fair

Vil du ud og opleve andet end skandinavisk design, er det New York du skal til. Ovre på den anden side af Atlanten kan du nemlig opleve et stort samlingspunkt for alverdens møbeldesignere og entusiaster. I maj 2019 slår New York dørene op for luksuriøst design af alle afskygninger, og du kan være med til at tage et kig på de første prototyper af anerledes internationale designs.

Lad ikke en flyforsinkelse spolere din møbelglæde

Som møbelentusiast er det altid spændende at komme ud i verden og opleve et nyt internationalt perspektiv på møbeldesigns og trends. Dette kræver som regel en rejse med fly eller to, og det er derfor vigtigt, når du skal ud og opleve nye perspektiver, at du altid har styr på dine informationer omkring din flyrejse. Du kan nemlig altid komme ud for en flyforsinkelse på din rejse, og det er derfor enormt vigtigt, at du har en direkte kontakt til dit flyselskab såvel som din rejseforsikring, hvis dette skulle ske.

En flyforsinkelse vil altid være et irritationsmoment, men med et par telefonopkald og en god dialog kan du sagtens få maksimalt ud af din rejse. Når du oplever en flyforsinkelse på din flyrejse, må du straks søge til dit flyselskab for at høre nærmere om forsinkelsen. Her gælder det om, at du har godt kendskab til dine rettigheder som rejsende, og du kan derfor selv være med til at gøre din flyrejse mere komfortabel.