Mangler du gode statements og quotes?

Mangler du gode statements og quotes?

7. november 2019 Slået fra Af Bounivers

Du kender sikkert situationen, hvor du i en samtale eller bestemt situation tænker på et bestemt citat, der netop passer til det du oplever lige nu. Men hvordan var det nu lige den lød og hvem var det egentlig der sagde det? Vi kender alle H.C Andersens ”at rejse er at leve”, men der findes et hav af andre stærke og smukke citater fra både gamle og nutidige filosoffer, forfattere, politikkere og sportsstjerner.

Udover at det er fedt at kunne hoste op med fede og kendte citater i diverse diskussioner eller samtaler, er diverse citater og quotes i den seneste tid også blevet så moderne og populære, at der bliver lavet diverse plakater, skilte og billeder med sætningerne på. Dermed kan citater og quotes også bruges som pynt. Et tip kan være at printe dit yndlingscitat ud og kreativt gå i gang med at lave dine egne skilte eller plakater, så du hver dag bliver mindet om det.

Brug citater i skolen og til afleveringen

Hvis du enten går i gymnasiet eller har gjort, kender du helt sikkert til situationen hvor læreren henviser til en bestemt forfatter og hans eller hendes citater. Derudover har du helt sikkert også haft lidt problemer med at komme i gang med danskaflevering. Og som de fleste elever ved, kan man imponere sin lærer ret meget, ved at henvise til andre kendte citater eller quotes som man også ville kalde det. På nettet findes der mange sider der giver deres bud på de bedste og mest kendte citater, men det kan dog være lidt svært at finde rundt i. Med en hjemmeside, hvor alle de gode og anerkendte citater er samlet, bliver det meget mere overskueligt for dig. Hvad end du mangler gode citater til at pifte aflevering op, eller citater til at brillere i timerne.

Scorereplikker og gode citater

Gennem tiden er der i diverse reklamer, film eller bøger blevet nævnt og lavet mange sjove og søde citater som i stedet for danskafleveringen, kan bruges som scorereplikker. Så er du ikke helt sikker på hvordan det er de lyder, eller mangler du bare inspiration og gode scorereplikker til weekenden, findes der rigtig mange på nettet. Her er der nemlig hjemmesider, hvor de mest kendte og sjoveste er samlet, om det så omhandler de kærlige, romantiske eller mere sjove og frække, så kan du på hjemmesiderne nemt kan få et overblik.