Indretning

Sådan indretter du bedst dit gamer-rum

Hvis du skal indrette dit gamer-rum, så skal det gøres ordentligt. Har du et specifikt lokale i din bolig, der er dedikeret til gaming, så er det sandsynligvis fordi det er noget, du går meget op i.

Derfor er det også noget, indretningen af dit lokale skal udstråle. Det er aktuelt, hvad end du træner med fokus på at gøre karriere inden for eSport eller det blot er en hobby, du går rigtig meget op i.

eSport kræver rette faciliteter

Hvis du følger med på eSport-scenen (det kan du blandt andet gøre hos eSport-nyt.dk), så er du naturligvis bekendt med, at det ikke er nemt at gøre karriere inden for professionel eSport – og derfor kræver det også hårdt arbejde.

Hårdt arbejde er dog ikke nok. Det er også vigtigt, du har de rette faciliteter. På lige fod med at en fodboldspiller ikke kan træne, hvis ikke han har en god fodboldbane og et par ordentlige fodboldstøvler, så skal du også have det rette gamer-udstyr.

I denne forbindelse er der mange, der tror, det kun er selve udstyret, der er tale om. Det er dog ikke tilfældet. Selve indretningen af lokalet og de møbler, du vælger, er faktisk også noget, der faktisk har en vis relevans i denne sammenhæng.

Din møbler skal være ergonomisk korrekte

Når du skal købe møbler (herunder særlige skrivebord og kontorstol) til dit gamer-rum, så er ergonomi ét af de aspekter, du særligt skal fokusere på. Hvis du ikke sidder optimalt, så er du heller ikke i stand til at yde optimalt, når du spiller.

Dertil er det også med til at ødelægge din krop, hvis ikke du har en ergonomisk korrekt position, når du sidder ved dit skrivebord. Det gør sig særligt gældende, hvis du sidder ned i rigtig mange timer i streg, da det er hårdt for ryggen.

Endvidere er det en god idé at investere i et hæve/sænke-skrivebord. Det betyder nemlig, at du kan stille dig op, hvis du kan mærke, at din ryg begynder at blive øm. Det er en klar fordel, da det også hjælper på koncentrationen, at du stiller dig op i ny og næ.

Rette udstyr i dit setup

Selvfølgelig er det også vigtigt, at du har det rette udstyr i dit setup. Det er ikke nok, at du blot køber noget tilfældigt gamer-udstyr. Du skal købe noget udstyr, der harmonerer med det mål, du har. Skal du være professionel eller skal du hygge dig?

Hvis du har i sinde at skulle gøre karriere inden for eSport, så er det også vigtigt, at du har udstyr, der giver dig mulighed for at forfølge denne drøm. Derfor er det også af høj prioritet, at det ikke er noget, du går på kompromis med, når du vælger dit udstyr.

I langt de fleste tilfælde vil du være bedst stillet ved at finde frem til noget udstyr, der faktisk er blevet udviklet med et særligt fokus på eSport. Det kan være udstyr, der kommer fra store brands som Turtle Beach, HyperX eller SteelSeries.