Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/gaming-basen.dk/bounivers.dk/wp-content/themes/goodlife-wp/functions.php on line 73
Byg garderobeskabet ind i væggen og få et større soveværelse
Soveværelse

Byg garderobeskabet ind i væggen og få et større soveværelse

Det er ikke alle, der er så heldige, at de har et stort soveværelse. Modsat er der faktisk mange, der kæmper lidt med pladsmangel i soveværelset. Der skal være plads til seng, klædeskabe m.m. Særligt klædeskabet er et møbel, der optager megen plads i lokalet.

Derfor kan du også skabe mere plads i soveværelset ved at bygge garderobeskabet ind i væggen, såfremt dette er muligt i din bolig. Det er ikke alle, der har denne mulighed, men hvis du har, så tøv ikke med at udnytte det. Det skaber nemlig mere fri plads.

Er du i tvivl om muligheden for dette, så bør du alliere dig med en professionel fagmand. Han eller hun kan bedst vurdere, hvorvidt det er muligt. Er det ikke muligt, så er det heldigvis muligt at skabe et større soveplads på flere andre måder.

Få skydedøre på klædeskabet

Dit soveværelse vil syne større, hvis du får monteret skydedøre på dit klædeskab (eller dine klædeskabe, hvis du har flere). Når du åbner en låge, så optager det en del plads. Derfor giver det også et indtryk af, at dit soveværelset er mindre end det reelt er.

Det kan du undgå ved at have skydedøre på dit klædeskab. Det kræver naturligvis at det er et klædeskab af en vis størrelse, da det ellers ikke giver megen mening at bruge denne type låge. Har du et større klædeskab, så er det bestemt noget, du bør overveje.

I denne forbindelse bør det understreges at der findes mange typer skydedøre. Derfor kan du naturligvis også finde en løsning, der appellerer til dig. Er det noget, du gerne vil blive klogere på, så kan du følge dette link, hvor du kan læse en guide om skydelåger.

Belysning er vigtigt for soveværelsets udtryk

Hvis du har et ønske om at få dit soveværelse til at virke større, så er belysningen faktisk vigtigt. Har du blot en enkelt natbordslampe med begrænset naturligt lysindfald, så virker dit soveværelse mindre end det er – også selvom det er et meget stort lokale.

Dette kan undgås ved at investere i god belysning. En ovenlyslampe, der kan oplyse hele lokalet er et minimum. Det mest optimale er dog at have flere lyskilder. På denne måde er du nemlig garanteret at der ikke vil opstå problemer med manglende lys.

Også naturligt lysindfald er vigtigt. Derfor bør du ikke have gardinerne trukket for hele dagen – i hvert fald ikke, hvis soveværelset skal virke stort og åbent. Træk i stedet dine gardiner fra, så lyset kan strømme ind og fordele sig rundt i hele dit soveværelse.

Få bugt med rodet

Et rodet soveværelse er automatisk også et mindre soveværelse. Hvis det flyder med beskidt tøj, sengetøj m.m., så optager det meget gulvplads. Det resulterer i at dit soveværelse virker mindre. Derfor bør du altid sørge for at rydde op i soveværelset.

End ikke et indbygget garderobeskab eller montering af skydedøre på dit klædeskab vil kunne hjælpe, hvis du fortsætter med at rode. Derfor er det noget, du skal være meget opmærksom på. Og holder du trit med det, så er det slet ikke så uoverskueligt.