Rundt Spisebord – 13 moderne runde spiseborde

Rundt Spisebord – 13 moderne runde spiseborde

3. januar 2019 0 Af nicolai

Et rundt spisebord er et godt valg i flere sammenhænge. De egner sig godt til den mindre familie, men er også et særligt ideelt valg, hvis du ønsker at alle ved bordet kan kigge hinanden i øjnene under middagen. For mange handler det også om, at pladsen er begrænset og derfor ønsker de at udnytte pladsen på bedste vis – f.eks. med et spisebord med udtræk.

Hvis du selv er på udkig efter et rundt spisebord, så er du kommet til det rette sted. Vi har været på besøg hos en række møbelforhandlere, hvor vi har fundet hele 13 flotte runde spiseborde. Derfor er der – med garanti – også minimum ét af de borde, der er beskrevet og fremvist herunder, der appellerer til de præferencer, du har i forhold til dit spisebord.

Unify – Rundt spisebord i gråolieret massiv eg

Forhandler Pris Information
5.999 DKK Se produkt
Unify Spisebord

Massivt, rundt spisebord med ben og bordplade i gråolieret eg samt diameter på 120 centimeter

Et spisebord som Unify gør noget særligt ved rummet. Det skaber et godt udgangspunkt for mange timers hygge med dem, du holder af. Det giver dig også mulighed for at udnytte pladsen på effektiv vis. Det ændrer dog ikke på, at hvad end du bor i en lille lejlighed eller et stort hus, så kan et rundt spisebord som Unify skabe en rar og hjemmelig stemning.

Dette bord giver dig ikke blot et sted, hvor du kan samles med venner og familie til gode stunder. Det giver dig også et designelement, der er i stand til at løfte spisestuen til et helt nyt niveau. Unify er et enkelt, men dog elegant spisebord, der harmonerer med de fleste indretningsstile og desuden også passer rigtig godt til rigtig mange typer spisebordsstole.

Både bordplade og ben i massiv eg

Både bordplade og ben er blevet udført i massiv gråolieret eg. Ikke nok med, at det er med til at give bordet et flot og charmerende udseende, så er det ligeledes et materialevalg, der medfører, at spisebordet altid står stabilt og modstandsdygtigt. Behandler du træet korrekt, så er det særdeles vanskeligt at slide egetræet op – selv over lang tid.

Det betyder, at du kan have Unify-spisebordet stående i mange år, hvilket du – uden tvivl – ikke vil fortryde. Bordets størrelse medfører desuden, at det er ideelt i mange sammenhænge og står smukt i rigtig mange spisestuer. Det måler nemlig 120 centimeter i diameter og 75 centimeter i diameter. Der er dog god plads til 4 spisende personer ved bordet.

Detaljer:

 • Mål: D: 120 cm. x H: 75 cm.
 • Materiale: Bordplade og ben i gråolieret massiv eg
 • Vægt: 28 kg.

Sonora SM112 – Stilrent rundt spisebord med udtræk

Forhandler Pris Information
14.499 DKK Se produkt
Sonora Spisebord

Sonora er et rundt spisebord med udtræk designet af Per Hånsbæk for Skovby udført i hvidolieret eg og med hvid laminatplade

Vil du gerne have et rundt spisebord? Men samtidig også have muligheden for at invitere mange gæster? I så fald er Sonora SM112 et spisebord lige for dig. Her er der nemlig tale om et relativt simpelt bord, der i sig selv er indbydende til mange hyggelige stunder med både familie og venner. Det er dog et bord, der kan bryste sig af langt mere end dét.

Det er nemlig et bord, der giver dig mulighed for at tilføje intet mindre end fire tillægsplader, der i sidste ende kan give dig et spisebord på hele 330 cm. Derfor er der garanti for, at du sagtens kan samle mange gæster omkring dette spisebord. Det bør dog understreges, at bordet kun leveres med to tillægsplader, men der er mulighed for tilkøb af flere.

Designet af Per Hånsbæk

Per Hånsbæk er fast designer hos Skovby, som står bag dette spisebord. Det er derfor også ham, der har designet dette spisebord. Det er tydeligt at se, at Sonora er blevet skabt af en mand, der har en stor passion for både materiale, design og funktionalitet, som han har formået at kombinere i et væld af storslåede møbler for Skovby gennem hele 25 år.

Derfor kommer du ikke udenom, at det er et spisebord, der er baseret på ærligt møbelsnedkeri og klassisk dansk design, men dog uden, at der er gået på kompromis med god funktionalitet og høj kvalitet. Hvis du gerne vil skabe en hyggelig og indbydende spisestue, hvor der er plads til at hele familien kan samles, så er Sonora-spisebordet afgjort et godt valg.

Detaljer:

 • Mål: D: 130 cm. x H: 74 cm.
 • Leveres med to tillægsplader og ét støtteben
 • Udslået mål: 230 cm.
 • Ben og kant i hvidolieret eg
 • Bordplade i hvid laminat

Air – Stilrent spisebord med sort linoleumsplade

Forhandler Pris Information
5.999 DKK Se produkt
Air Spisebord

Minimalistisk spisebord med et stilrent og luftigt udtryk, der harmonerer med enhver indretningsstil og fylder lidt i rummet

Hvis du leder efter et stilrent spisebord i rund form, så har du faktisk mange valgmuligheder. På trods af, hvad man skulle tro, så er det faktisk ikke med til at gøre valget nemmere. Det store udvalg af valgmuligheder medfører blot, at det bliver svært at sortere i den store mængde. Ét af de spisebord, du dog bør se nærmere på er Air med sort linoleum.

Dette er et rundt spisebord, der er udført i robuste materialer og derfor er kvaliteten af spisebordet naturligvis også høj. Det kan både mærkes og ses på bordet allerede ved første øjekast. Samtidig gør den sorte linoleumsplade bordet en kende mere interessant end andre spisebord, der enten er udført med laminat eller blot er helt i træets naturfarve.

Ben i olieret eg og stel i pulverlakeret metal

Det er tydeligt at se, at der har været fokus på, at dette spisebord skal være luftigt og ikke skal fylde for meget. Det er derfor, det er blevet udformet med relativt tynde bordben og et stel i pulverlakeret metal, der oven i købet er holdt i en sort farve, så det går godt i spænd med den sorte bordplade. Derfor ligner det heller ikke, at bordet fylder for meget.

Benene er udført i olieret eg, som står i en flot kontrast til den sorte plade og det sorte stel. Det stilrene og minimalistiske udseende medfører desuden, at du kan sammensætte dette bord med et bredt spektrum af spisebordsstole. Der bør dog ikke herske tvivl om, at temaet fuldføres bedst med stole i samme materiale. Bordet måler desuden 120 cm. i dia.

Detaljer:

 • Mål: 120 centimeter i diameter
 • Bordplade: Sort linoleum og sort kant
 • Ben og stel: Olieret eg og sort pulverlakeret metal

PP Møbler PP70 – Ikonisk spisebord af Hans J. Wegner

Forhandler Pris Information
Fra 37.875 DKK Se produkt
PP Møbler PP70

Ikonisk og klassisk spisebord designet af Hans J. Wegner tilbage i 1975, som i dag fremstillet af den danske fabrik PP Møbler

Ét af de mest klassiske runde spiseborde, du finder på det danske marked. PP70 blev tegnet af Hans J. Wegner tilbage i 1975, fordi han var af den opfattelse, at der manglede et velegnet bord, der passede til flere af hans stole. I dag er det fortsat et spisebord, der findes i mange danske hjem og er med tiden blev betragtet som en klar dansk møbelklassiker.

Spisebordet er både smukt og enkelt, hvorfor det passer ind i enhver indretning. Samtidig er det også et spisebord, der passer til de fleste spisebordsstole. Det er nemlig netop dét, der var i fokus, da Hans J. Wegner designede bordet tilbage i 1975. Du kan være helt sikker på, at det er et bord med tidløst og klassisk design, og dermed en investering for livet.

Skaber et harmonisk og roligt udtryk i rummet

I og med, at der er tale om et spisebord, der har et både tidløst og klassisk design, der passer perfekt ind i både en moderne og en klassisk indretning. Det er et bord, der byder på en oval form, der er med til at skabe en både harmonisk og rolig stemning i rummet. I sidste ende er dette faktisk med til at bidrage til en hyggelig og komfortabel atmosfære.

Hvis PP70 fra Hans J. Wegner og PP Møbler er noget for dig, så har du flere valgmuligheder, når du bestiller bordet. Du kan bl.a. selv vælge, om det skal være udført i ask eller eg, om det skal have en diameter på 126 cm. eller 140 cm., eller om det skal have en behandling med klar lak, sæbe, hvid bioolie eller klar bioolie – højden er dog ens og lyder på 72 cm.

Detaljer:

 • Mål: H 72 x D 126/140 cm.
 • Materiale: Ask eller eg
 • Arkitekt: Hans J. Wegner
 • Behandling: Klar eller hvid bioolie, sæbe eller klar lak

GUBI Round – Moderne og organisk spisebord

Forhandler Pris Information
Fra 9.995 DKK Se produkt
GUBI Round

Et organisk og dekorativt spisebord designet af GUBI, som fås i et bredt spektrum af varianter – og derfor noget for enhver smag

GUBI er en dansk møbelvirksomhed, der har haft stor fremdrift i løbet af de seneste par år. Det er blandt andet noget, der skyldes deres organiske og dekorative spisebord, GUBI Round. Der skal ikke herske tvivl om, at der er tale om et bord, der ikke er til at komme uden om i den moderne boligindretning – og så kan du få det i rigtig mange varianter.

Det er også noget, der betyder, at det er et bord, der passer perfekt ind i den moderne indretning, hvor der er fokus på organiske former og skønne materialer. Den ovale form på bordet er med til at skabe en rigtig hyggelig atmosfære omkring alle dagens måltider eller øvrige årsager til at samles omkring spisebordet med enten dine venner eller familie.

Fås med bordplade i marmor

Der skal ikke være nogen tvivl om, at én af de mest populære materialer til borde inden for de seneste par år er marmor. Det bruges i dag til bordplader på både sofa- og spiseborde, hvilket GUBI også har haft en stor succes med. Deres populære GUBI Round kan også fås med en bordplade i marmor, hvilket inkluderer marmor i både sort, hvid eller grøn.

I og med, at det er et bord, der kan fås i et væld af materialer, så er der også garanti for, at det er et bord, der appellerer til langt de fleste. Du kan for eksempel selv vælge om du vil have det med en diameter på 110 cm., 130 cm. eller 150 cm. Pladen fås i både marmor (tre farver), sort laminat, eg, valnød og ask, mens stellet enten kan fås i sort eller messing.

Detaljer:

 • Mål: H 72 x Ø 110 eller H 72 x Ø 130 eller H 72 x Ø 150 cm
 • Bordplade: Marmor, laminat, eg, valnød eller vask
 • Stel: Sort eller messing

Carl Hansen CH388 – Stilrent og alsidigt rundt bord

Forhandler Pris Information
Fra 22.787 DKK Se produkt
Carl Hansen CH388

Stilrent og elegant spisebord designet af Hans J. Wegner i 1960 med bordplade i eg og stel samt ben i rustfrit stål

Her er der igen tale om et visionært og elegant spisebord, der er designet af den verdenskendte møbelarkitekt Hans J. Wegner. Det er designet med fokus på at kunne danne rammerne for en dynamisk atmosfære, hvor du kan samles med både venner og familie i ro og mag. CH388 har en del år på bagen, da det blev designet af Hans J. Wegner tilbage i 1960.

I dag bliver bordet produceret hos Carl Hansen & Søn, der er én af de største møbelfabrikanter i Danmark, og som altid har været kendt for solidt håndværk og en dyb passion for møbelsnedkeri af høj kvalitet. Det går rigtig godt i spænd med, at der er tale om et spisebord, der er baseret på et solidt håndværk og et elegant design med stærke materialer.

Passer perfekt ind i den moderne indretning

På trods af, at det er et bord, der er blevet designet for næsten 60 år siden, så er det faktisk et bord, der har et elegant og tidløst design, der betyder, at det passer rigtig godt ind i den moderne indretning. Bordet har en bordplade, der er udformet i eg, som du selv kan vælge en behandling til blandt lak, olie, sæbe eller hvidolie efter dine egne præferencer.

Benene er fremstillet i rustfrit stål, som står rigtig godt til den flotte bordplade i eg, uanset hvilken af de fire overfladebehandlinger, du ender med at vælge. Selvom der er tale om et rundt bord, så er der faktisk god plads ved CH388 af Hans J. Wegner, da det måler 120 centimeter i diameter. Derfor kan du også sagtens sidde 4 personer ved det.

Detaljer:

 • Mål: H 72 x B 120 x L 120 cm
 • Bordplade: Eg
 • Overfladebehandling: Lak, olie, sæbe eller hvidolie
 • Arkitekt: Hans J. Wegner

Delta Spisebord – Simpelt spisebord til en lav pris

Forhandler Pris Information
1.674 DKK Se produkt
Delta Spisebord

Prisbilligt og relativt småt spisebord, der henvender sig til den mindre bolig, hvor et moderne udseende er en høj prioritet

Delta er et spisebord, der beviser, at det ikke behøver at være dyrt at investere i et rundt spisebord. Det er nemlig et stilrent og minimalistisk bord med en bordplade i hvid laminat og ben i eg. Hvad det betyder er, at du ikke finder et spisebord, der har et renere visuelt udtryk end dette – og derfor er det også et spisebord, der appellerer til de fleste.

Det er også et spisebord, der passer rigtig godt til den lille lejlighed eller det mindre hus. Det måler nemlig kun 100 centimeter i diameter og er derfor ikke det største spisebord på markedet. Hvis du gerne vil være sikker på, at der er plads til hele familien ved dit nye spisebord, så er det næppe et Delta-spisebord, du skal købe som følge af dets størrelse.

Enkelt spisebord i et tidløst design

På trods af, at der er tale om et billigt spisebord, så er der fortsat garanti for, at det er et stilrent spisebord, der passer ind i enhver indretning. Der skal dog ikke lægges skjul på, at det er et spisebord, der i høj grad passer ind i studielejligheden, den lille bolig eller til sommerhuset, hvor man ønsker at spare på prisen af det spisebord, du køber.

Det er dog vigtigt at understrege, at bordet vejer 14,6 kg., hvilket også er en indikation af, at selvom prisen er lav, så er der fortsat tale om et bord af høj kvalitet. Dets størrelse på 100 centimeter i diameter og 75,15 centimeter i højde medfører desuden, at det også sagtens vil kunne bruges som et ekstra spisebord i køkkenet som kan bruges til hverdag.

Detaljer:

 • Mål: D: 100 cm. x H: 75,15 cm.
 • Ben: Naturfarvet eg
 • Bordplade: Hvid laminat
 • Vægt: 14,6 kg.

By Tika Trondheim – Enkelt spisebord i naturtræ

Forhandler Pris Information
4.095 DKK Se produkt
By Tika Trondheim

Enkelt og stilrent spisebord i massivt eg med en hvidtonet overfladebehandling og relativt beskeden størrelse

Hvis du er på udkig efter et rundt spisebord i sin reneste form, så bør der ikke herske tvivl om, at Trondheim fra By Tika er værd at kaste et blik på. Det er et bord, der er fremstillet i massivt egetræ, og er blevet holdt i naturtræets farver. Det er ikke noget, der appellerer til alle, men mange synes dog, at det er at foretrække, at det ikke er blevet lakeret.

Dertil er der også tale om et spisebord, der har et meget simpelt udseende. Det har en helt almindelig rundt bordplade, der er udformet i egetræ og fire ben, der skråner en anelse ud til siderne, som også er fremstillet i egetræ. Det er med til at give bordet et let og elegant udtryk, som passer ind i enhver bolig. Derfor passer det selvfølgelig også ind hos dig.

Mange anvendelsesmuligheder pga. simpelt udtryk

I og med, at det er spisebord, der er holdt i et meget enkelt udtryk, så er du også sikret at det er et bord, der passer ind i de fleste indretninger. Ikke nok med det, så er det også et spisebord, der nemt kan sættes sammen med en lang række spisebordsstole. Det simple, men dog moderne udtryk betyder også, at der er tale om et bord, der kan tjene flere formål.

Det bør også gøres klart, at det har en relativt beskeden størrelse, der betyder, at de fleste kan finde plads til det. Det har en diameter på 104 cm. og derfor optager det ikke meget plads i hverken et køkken eller i en spisestue. Der kan dog sagtens samles fire personer rundt om bordet. Slutteligt, så skal det nævnes at både bordplade og ben er behandlet.

Detaljer:

 • Mål: D: 104 cm. x H: 74 cm.
 • Bordplade: Massiv eg
 • Ben: Massiv Eg
 • Overfladebehandling: Hvidtonet
 • Vægt: 19 kg.

Nordal Oval – Moderne spisebord med messingdetaljer

Forhandler Pris Information
4.095 DKK Se produkt
Nordal Oval

Moderne spisebord med messingdetaljer fra dansk, familieejet møbelvirksomhed, som passer ind i enhver moderne indretningsstil

Nordal står bag en lang række smukke spiseborde. Dette er dog én af de klare favoritter blandt danskerne. Nordal er en familiedrevet interiørvirksomhed, der er kendt for at have øje for detaljer og funktion. Familien drives i dag af tre søskende med passion for stor interiør, der har overtaget virksomheden, der blev grundlagt af deres far tilbage i 1991.

Deres Oval-spisebord har et moderne og unikt udtryk, men dog uden at der er gået på kompromis med den minimalistike designstil, som de søger at opretholde hos Nordal. Hele bordet er blevet udformet i en sort farve, hvoraf bordpladen er fremstillet i fyr, mens benene er blevet fremstillet i MDF og messingdetaljerne er udført i lakeret stål.

Unikt spisebord med flotte detaljer

Du kan sagtens skabe et spisebord, der har interessante detaljer i messing, uden det bliver for meget. Det har de bevist på fornem vis hos Nordal via dette spisebord. Både bordplade og de fire ben er sorte, hvorfor der er tale om et ganske simpelt bord. Detaljerne er både minimalistiske og stilrene, hvorfor de går rigtig godt i spænd med resten af bordet.

Det har desuden også en god størrelse. Det måler nemlig 120 centimeter i diameter. Det er en størrelse, de fleste kan finde plads til, uanset om man bor i et stort hus eller en lille lejlighed. Samtidig er det en størrelse, der sagtens kan give plads til fire spisende personer ved bordet. Det er – uden tvivl – også noget, der er med til at gøre dette bord populært.

Detaljer:

 • Mål: D: 120 cm. x H: 76 cm.
 • Vægt: 21,5 kg.
 • Materiale: Fyr, MDF og stål
 • Kun gjort brug af FSC-træ

&Tradition In Between Table SK4

Forhandler Pris Information
10.195 DKK Se produkt
&Tradition In Between Table SK4

Tidløst og moderne spisebord designet af Sami Kallio for &Tradition som en del af den populære In Between-serie

Dette smukke spisebord fra &Tradition er en del af den populære In Between-serie. Det er en serie, der er designet af den finskfødte Sami Kallio. Det er en serie, der på bedste vis er i stand til at kombinere moderne industri med traditionelt håndværk, som også er noget, der går perfekt i spænd med &Traditions designfilosofi, der er skandinavisk inspireret.

Det er derfor også et meget enkelt spisebord, som er designet med et meget fast fokus på helt rene linjer. Som følge af dette, kan dette spisebord også bruges i enhver indretning og sammen med enhver stil. Det perfekte match får du dog ved at kombinere spisebordet med In Between-stolene, der også er designet af Sami Kallio og er en del af samme serie.

Smukt og elegant bord i et klassisk design

Der er ikke nogen vej udenom, at samarbejdet mellem &Tradition og Sami Kallio er mundet ud i en moderne klassiker. Det er nemlig et både smukt og elegant bord, der skaber associationer til nogle af de klassiske spiseborde, der er designet af nogle af de store danske møbelarkitekter. Det er garanteret også her Sami Kallio har hentet sin inspiration.

Hele bordet er produceret i eg og er efterfølgende blevet behandlet på smukkeste vis. Du kan derfor ikke blot få det i sort som ses på billedet, men også to andre varianter; hvidolieret eg eller røget olieret eg. Derfor er der også garanti for, at du kan finde en variant af &Tradition In Between Table SK4, der appellerer til dig. Bordet måler desuden 120 cm.

Detaljer:

 • Designer: Sami Kallio
 • Materiale: Eg
 • Efterbehandling: Olie eller bejds
 • Mål: H: 73 cm. x Ø: 120 cm.

GUBI Komplot

Forhandler Pris Information
8.795 DKK Se produkt
GUBI Komplot

Ikonisk spisebord designet af Komplot Design for GUBI, som fås i tre forskellige varianter med diameter på 120 cm.

Bag dette runde spisebord står Komplot Design, som har designet det stilrene og moderne spisebord for danske GUBI. De har formået at skabe et spisebord, der er meget alsidigt med sin bløde, kurvede bordplade og de slanke, unikke ben. Det er oprindeligt designet til at harmonere med den ikoniske GUBI-stol, men passer også med et væld af andre stole.

Det er bord, der gør indtryk på folk, når de ser det første gang. Det er nemlig meget unikt, men dog uden at være for prætentiøst. Det er blandt andet som følge af dette, at det er muligt at kombinere det runde spisebord fra GUBI og Komplot Design med mange typer spisebordsstole. Dette gør sig gældende, uanset hvilken variant af bordet, du vælger.

Ikonisk spisebord til fire personer

Der skal ikke herske tvivl om, at det er et spisebord, der kommer til at gå over i historien. Det er ét af de mest ikoniske spiseborde, der er blevet designet i den moderne æra. Det flotte, runde spisebord tilbyder plads til op til fire personer, og kan placeres i både køkken, spisestue eller tilmed bruges som et mødebord på et kontor – det kan anvendes til meget.

Diameteren af bordpladen lyder på 120 centimeter, hvilket er ensbetydende med, at der – som sagt – ikke vil være problemer med at finde plads til fire personer. Spisebordet fra GUBI og Komplot Design fås også i både en rektangulær og mere oval form, hvis dette foretrækkes over den runde form. Det er særligt den runde form, der er blevet populært.

Detaljer:

 • Materialer: Valnød, sortbejdset ask eller eg
 • Størrelse: Ø: 120 cm. x H: 72 cm.
 • Designer: Komplot Design for GUBI

Coluna Spisebord – Rundt spisebord med bordplade i marmor

Forhandler Pris Information
5.999 DKK Se produkt
Coluna Spisebord

Moderne og stilrent spisebord, der byder på en sublim sammensætning af hvid marmor og rustfrit stål

Marmor er et materiale, der er meget fremme for tiden. Det bruges i høj grad som bordplade til spiseborde og sofaborde. Derfor er der også stor efterspørgsel på denne type borde. Hvis det også er noget, der har fanget din interesse, og hvis det er noget, der falder i din smag, så kan du med fx overveje et rundt marmor spisebord som Coluna.

Bordpladen er med hvid marmor, mens stellet er fremstillet i rustfrit stål. De to materialer står rigtig godt til hinanden og skaber nærmest en sand synergi, som gør, at bordet får et meget moderne visuelt udtryk. Det er nogle af de mest moderne materialer for tiden, hvorfor det naturligvis også er et særdeles moderne spisebord, der appellerer til mange.

Rundt marmor spisebord i en god størrelse

Hvis du gerne vil have et rundt spisebord, der har en bordplade i marmor, som ikke fylder det store, men dog alligevel har plads til op til fire personer ved bordet, så er det en god idé, at du tager et kig på et bord som Coluna. Det kan nemlig meget vel være netop dét bord, du er på udkig efter. Husk dog blot på, at det er et tungt bord, der vejer hele 83,5 kg.

Det er derfor ikke nemt at flytte rundt på et spisebord med en bordplade, der er udført i marmor. Du skal derfor være klar over, at det ikke er helt så nemt hele tiden at flytte rundt på det i hjemmet, hvis det ofte er noget, du gør. Set på den anden side, så kan det dog stille en garanti ved, at bordet er robust og stabilt, da den høje vægt gør, at det står fast.

Detaljer:

 • Mål: Ø: 113 cm. x H: 75 cm.
 • Stel: Rustfrit stål
 • Bordplade: Hvid marmor
 • Vægt: 83,5 kg.

Dina Spisebord – Massivt spisebord i hvid marmor

Forhandler Pris Information
9.999 DKK Se produkt
Dina Spisebord

Unikt spisebord formet i marmor fra top til tå, der giver din spisestue et klart kvalitetsstempel af helt nye dimensioner

De naturlige materialer er blevet uhyre populære. Der skal derfor ikke være nogen tvivl om, at de er kommet for at blive. Det er særligt noget, der gør sig gældende for marmor. Det viser sig som et elegant input i mange sammenhænge, og derfor er Dina også et spisebord, du roligt kan placere i din spisestue, hvor det vil skabe både en elegance og charme.

Det er et spisebord, der lader dig indrette dit hjem med en af tidens største trends. Du kan være sikker på, at du kan samle både venner og familie om dette bord, da det vil danne rammerne for en dejlig kvalitetstid med dem, du holder af. Et rundt bord som Dina har en særlig evne til at samle folk på en både unik, behagelig samt yderst behagelig måde.

Marmor kan noget helt særligt

Marmor er et unikt materiale, der kan noget helt særligt. Det er et materiale, der ikke blot er elegant og har et luksuriøst udtryk, men det er dertil også et meget iøjnefaldende materiale – særligt når der er tale om et bord, der er lavet 100% i marmor som dette. Endvidere, så har marmor også altid været kendt som et robust og stærkt materiale af høj kvalitet.

I og med, at Dina er et spisebord, der er formet i marmor fra top til tå, så er det også noget, der øjeblikkeligt er med til at give dit hjem et kvalitetsstempel på et helt nyt niveau. Den naturlige, lyse farve i marmoret indbyder til, at du vælger at kombinere bordet med spisebordsstole, der står i skarp kontrast – f.eks. nogle spisebordsstole med sort læderbetræk.

Detaljer:

 • Mål: Ø: 113 cm. x H: 75 cm.
 • Bordplade: Hvid marmor
 • Stel: Hvid marmor
 • Vægt: 107 kg.